Açıklama
‘’Ustalık deneyimini yazarak paylaşmak isteyenler için’’
‘’Ne okuyorsan O’sun ve O’nu yazıyorsun’’
İlham nasıl gelir?
Yaratıcılık doğuştan verilen bir hediye midir?
Okuma ve yazma süreciyle ilgili birikim nasıl oluşur?
Yazma eylemi, yaşamı temize çekmek ve çokça özgürleşmek üzere insanlığın kullandığı bir araç mıdır?
Herkes yazabilir mi?
Usta yazarlarımızla birlikte yukarıdaki sorulara yanıt aradığımız ve yöntemler çalıştığımız Yazarlık Okulu yeni grubuyla başlıyor.
Yazarlık Okulu, yazarlarımızın eserlerinde kullandıkları yöntemlerini ve yazı tekniklerini uygulamalar üzerinden paylaştıkları bir programdır ve 92 saat sürmektedir.
MasterCamp Eğitim Platformu, Grup Mentörleri danışmanlığında bu program sonunda hedeflenen ortak kitabın yayınlanma süreci için çalışmaları yürütecektir. Her bir katılımcımız mentörler grubundan bireysel destek almaktadır.
Kimler Katılsın
Yazar adayları, uzun zamandır yaşamında biriktirdiği deneyimi kitap haline getirmek isteyenler, hep yazmak isteyen ancak yazdıklarını bugüne dek bir araya getirme/okutma cesaretini kendinde bulamayanlar, okuma seçkisi ve yazı yazma serüveni arasındaki ilişkiyi kurmak isteyenler, yaratıcı/ilgi çekici yazılar yazarak özgün tavrını oluşturmak ve yazma teknikleriyle birleştirmek isteyen, yazdıklarını dijital dünyada da var etmek isteyen herkes katılabilir.
Program 3 modül’den ve değerlendirme çalışmalarının yapıldığı danışmanlık hizmetlerinden oluşmaktadır.
Yazar Eğitmenler
Prof. Dr. Uğur Batı, Zuhal Gürçimen, Gülşah Elikbank, Tuna Kiremitçi, İnci Aral, Ataol Behramoğlu, Mario Levi, Müge İplikçi, Sibel Algan, Selda Terek, Hasan Gümen.
Söyleşi Konuğu
Destek Medya Grup Başkanı Yelda Cumalıoğlu.
Program Sonrası Destek
Her bir katılımcının hazırladığı ve kurul tarafından onaylanan yazıların yer aldığı kitap basılarak dağıtıma sunulacaktır.
Kitap özelinde veya isteyen katılımcıların başka eserleriyle (tekil yazı da olabilir) ilgili, söyleşi/imza günleri MasterCamp House Etkinlik Plaformu’nda düzenlenecektir..
İncelemeler
Henüz yorum yapılmadı.